Witam w tym temacie każdy nowy może się przedstawić, napisać coś o swoim skuterku itd. Ja nazywam się Konrad i poruszam się skoromnym Kingwayem Coliber.
Czesc ja mam na imie lukasz i mam skuterek kingway allegro juz po dotarciu sam docieralem jezdzi sie fajnie mozna nawet niezlo predkosc wycisnac z tego skuterka a pali tyle co nic (2l na 100 km) to wiec pelen bak starcza mi na 100 km. pozdro
Witam, nazywam sie Radosław. Posiadam skuter Derbi Vamos. Skuter mam od 7 lat. Wczesniej mialem Yamahe Salient. Troche skuterow juz rozebralem i cos tam o mechanice wiem, wiec z checia pomoge o ile bede mial czas.
W Derbiku mam sportowy wydech Leo Vince S. Niestety skuter blokwany jest na przelozeniach (silnik morini z 94 roku) wiec predkosci rzedu 60km/h to max. Moze kiedys sie je zmieni. Ogolnie skuter jest w niezbyt dobrym stanie. Wczesniej bylem uzytkownikiem wielu wortali o tematyce skuterowej (min. skutery-tuning.pl ; sqtery.com ; mieloch.pl ). Pozdrawiam
Świeże mięsko
witam wszystkich nie witanych
mam na imie krystian i poruszam się kingway koyot 50.narazie jeździ się dobrze tylko ostatnio zaczepiłem o krawężnik i połamałem plastik na spodzie.teraz musze dokupić tę część niewiecie ile to kosztuje??
Witam. Jestem Patryk. Mam 15 lat i poruszam się Keeway'em Focusem ;D
Kolor sqt to żółty xD Może mnie ktoś widział? xD
Skuter mam w trakcie docierania ale już niedługo koniec gwarancji i zdejme blokady ;D
Tuning: Mechaniczny brak ale optyczny mam zamiar zrobić Narazie napisy na oponach
Chetnie bym kogos poznal z suwalk i razem pojezdzil ;p
Jezeli ktos cos chce pisac na gg 5007875 Czesto niewidoczny:P
PoZdRoOoO
Witam
Mam na imie Daniel a moj squt to Peugeot Speedfight 2 LC
Niestety w moim speedzie nie mam jeszcze tuningu ,ale może niedługo...
pozdro
Pijacz actimelkow
a ja nazywam się Sebastian
dziele skuter z wasilem
Ostatnio edytowany przez seba wasil (2007-05-26 20:18:21)